Tulevat tapahtumat

Riemukasta vuosijuhlavuotta!

fuksinumero2

Valenssi pääsee tänä vuonna kunnioitettavaan 55 vuoden ikään ja sellaista saavutusta kannattaakin hieman juhlistaa. Kuten Valenssin vuosijuhlasivuilla osuvasti todetaankin, vuosijuhlaan kannattaa tulla, koska siellä on hauskaa. Suosittelenkin siis lämpimästi kaikille vuosijuhlaan osallistumista ja etenkin hauskanpitoa, sillä opinnot ilman sitä käyvät toisinaan hyvinkin ikäviksi.
    Juhlavin terveisin, Nuuti Vasari
    Oulun kampuspromoottori

Syksy on opiskelijan kulta-aikaa!

Kesälomat, kesätyöt ja harjoittelut ovat takanapäin ja on aika palata opiskelijakollegoiden pariin kampukselle. Syksyyn liittyvät olennaisesti odotukset tulevasta lukukaudesta, ajanvietto opiskelukavereiden kanssa ja erilaiset opiskelijatapahtumat-itse opiskelua unohtamatta. Me Loimussa haluamme olla läsnä sinun opiskelijasyksyssäsi.

Loimu tukee oman ainejärjestösi toimintaa monipuolisen yhteistyön kautta esimerkiksi sponsoroimalla haalareita ja erilaisia yritys- ja työelämäexcursioita. Ainejärjestön tukemisen lisäksi Loimulla on kampuksellasi oma aktiivinen opiskelijayhdistys, joka järjestää tapahtumia ja työelämätilaisuuksia juuri sinua varten! Kannattaakin ottaa Loimun opiskelijat-x seurantaan somessa ja osallistua aktiivisesti tarjolla oleviin aktiviteetteihin. Kampuksellasi toimii myös Loimun oma kampuspromoottori, johon voit ottaa yhteyttä kaikenlaisissa Loimuun liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Loimu tukee opiskelijan matkaa kohti työelämää monin eritavoin. Ole yhteydessä Loimun opiskelijayhdistykseen tai kampuspromoottoriin, jos haluat esimerkiksi ideoida tai järjestää loimulaisten opiskelijoiden työelämää tukevia tapahtumia tai vaikkapa yritysvierailuja.

Opiskelijasyksy on usein aktiivista aikaa, jolloin sattuu ja tapahtuu. Olethan jo huolehtinut oman tonttisi kuntoon ja hoitanut itsellesi asianmukaiset vakuutukset turvaamaan selustasi vahingon varalle? Jos et, niin ei hätää: liittymällä Loimun jäseneksi pääset vaivattomasti käsiksi myös merkittäviin vakuutusetuihin. Kannattaa tutustua! Talven lähestyessä ajankohtaiseksi nousevat myös erilaiset laskettelu-, hiihto- ja muut mökkireissut. Eipä ehkä ensimmäisenä arvaisi, mutta meille loimulaisille nämäkin reissut järjestyvät edullisemmin ja Loimu onkin syytä pitää mielessä mökkivarauksia ja reissusuunnitelmia tehdessä. Kannattaa tutustua samalla muihinkin Loimun etuihin ja palveluihin ja liittyä opiskelijajäseneksemme.

Oikein antoisaa ja nautinnollista syksyä sinulle toivottaa Henri Loimun toimiston opiskelijasektorilta!

Osta haalarimerkkejä!

Haalarimerkit alkaen 1,5e

Sosiaalinen media

valenssidiscord

valenssi instagram

facebook

IRC-kanava: #valenssi @ IRCNet

Sähköpostilistalle liittyminen tai poistuminen

Yhteistyössä

Kävijätilastoja

Tänään 7

Eilen 46

Tällä viikolla 384

Tässä kuussa 1319

Viimeisen vartin aikana sivuilla on käynyt 67 vierasta ja ei rekisteröityneitä käyttäjiä

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjautuminen