Tulevat tapahtumat

Opiskelu ja materiaalit

Opiskelumateriaalia ja tenttiarkisto

 

Yliopiston kirjaston ja muiden työtilojen lisäksi Valenssilla on omat tilansa opiskelulle ja hajanaiselle kanssakäymiselle.

Kiltahuone, eli Koppi

"Koppi" on Valenssin kiltahuone, jonne pääsee kemiankadulta (kävelet kadun päähän ja menet F4 portaat toiseen kerrokseen). Koppi on huone HK213. Kopilla voit käyttää tietokonetta sekä voit ostaa kemian opintomateriaaleja, labratakkeja sekä -välineitä ja Valenssin haalarimerkkejä. Kopilta saa myös limonaadia, kohtalaisen hyvää kahvia (20 snt / kuppi), huonoja vitsejä sekä sääliä ja sympatiaa. Kopin sijainti näkyy alla olevassa kuvassa.

Valenssin Discord

Valenssin "etäkoppina" toimii meidän oma Discord-kanava, joka on mainio paikka tavoittaa kanssaopiskelijoita mikäli tarvitset apua opiskeluun liittyvissä asioissa, tai jos kaipaat peli- ja jutusteluseuraa. Valenssin Discord-kanavalle pääset liittymään tästä linkistä.

kartta2

Opintomateriaalien sekä haalarimerkkien hinnat löytyvät tästä.

Tuutortupa

Valenssin tuutortupa, M232, sijaitsee Telluksen yläkerrassa. Helpoiten sinne pääsee, kun nousee J1 portaista toiseen kerrokseen ja kääntyy vasemmalle. Tuutortuvalta löytyy kemian kirjallisuutta, ja tuvan tarkoituksena on olla hiljainen opiskelutila kemian opiskelijoille.

Kurssikirjat ja julkaisut

Lähes kaikki kurssikirjat ja julkaisut on löydettävissä netistä e-kirjoina tai pdf:inä. Muutamia linkkejä ns. varjokirjastoihin (shadow library), josta niitä voi ladata:

https://libgen.is

https://z-lib.org/

https://sci-hub.mksa.top/

https://library.memoryoftheworld.org/

https://chemistry.com.pk/category/books/

Osta haalarimerkkejä!

Haalarimerkit alkaen 1,5e

Sosiaalinen media

valenssidiscord

valenssi instagram

facebook

IRC-kanava: #valenssi @ IRCNet

Sähköpostilistalle liittyminen tai poistuminen

Yhteistyössä

Kävijätilastoja

Tänään 20

Eilen 56

Tällä viikolla 518

Tässä kuussa 1055

Viimeisen vartin aikana sivuilla on käynyt 10 vierasta ja ei rekisteröityneitä käyttäjiä

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjautuminen