Tulevat tapahtumat

Liity Valenssin jäseneksi

Valenssin varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Oulun Yliopistossa kemiaa opiskeleva henkilö. Yhdistyksen seniorijäseneksi voi liittyä Oulun Yliopiston kemian laitokselta valmistunut henkilö, joka ei enää voi olla yhdistyksen varsinainen jäsen.

Mitä liittyminen maksaa?

Valenssin jäsenmaksu on jo vuosikaudet ollut pyöreät 0 euroa. Voit siis liittyä huoletta.

Tietosuoja

Lomakkeen täyttämällä hyväksyt tietojesi käyttämisen Valenssin sisällä ja niiden lisäämisen jäsenrekisteriin. Tietoja käytetään sähköpostiosoitteesi lisäämiseen Valenssin sähköpostilistalle, jäsenyytesi hyväksymiseen sekä yhdistyslain vaatimiin tarkoituksiin, ja ne poistetaan listalta jäsenyytesi päätyttyä.

Ladataan...

Haalarimerkit alkaen 1,5e

IRC-kanava: #valenssi @ IRCNet

Sähköpostilistalle liittyminen tai poistuminen