Tulevat tapahtumat

pHuksitervehdys!

 

Tervehdys kaikki pienet ja isot fuksinmoiset!

 

Tervetuloa opiskelemaan kemiaa Oulun yliopistoon! Suurin osa teistä on astunut ensimmäisen kerran pois mamman helmoista asumaan ja huolehtimaan itsestään ihan itse. Huikeeta!

 

Mikä saa sitten sopeutumisen yliopistonelämään sujumaan helpommin ja kivuttomammin? Ensimmäinen ohje minun puolesta on se, että tutustukaa hyvin pienryhmäänne! Ainakin itsellä tulee vielä neljännen vuoden alkaessa pidettyä melko tiiviisti yhteyttä tiettyihin ihmisiin pienryhmästä ja onhan sitä palijon mukavempi hajoilla opiskeluihin porukassa kuin yksin märehtiessä. Jaettu paha mieli on pahin mieli, kuten eräs  tuttavani on joskus todennut.

 

Kun olette tutustuneet hieman toisiin fukseihin ja saanut sopivasti itseluottamusta ehdottaisinkin, että siirtyisitte pikkuhiljaa  kohti The Koppia. Sieltä saatte kullanarvoisia vinkkejä vanhemmilta opiskelijoilta koskien kurssien helpointa mahdollista läpipääsyä sekä muita hyödyllisiä opiskeluun liittyviä vinkkejä ja teillä on mahdollisuus osallistua suorastaan filosofisiin sfääreihin nouseviin keskusteluihin. Eikä tietenkään kannata unohtaa tutor-tupaa, jossa myös monet vanhemmat opiskelijat opiskelevat. Turha sitä märehtiä jotain hankalia tehtäviä yksin, vaan sama mennä hajoilemaan kollektiivisesti, jolloin joku kiltti vanhempi opiskelija voi(/saattaa/jos osaa) opastaa kohti oikeaa ratkaisutapaa.

 

Mikäpä olisi parempi tapa tutustua uusiin ihmisiin jollei Valenssin ja Olutin järjestämät illanvietot. Tiukan opiskelun vastapainoksi on aina välillä hyvä nollata ja näiden järjestöjen tapahtumat ovat loistava hetki siihen. Kanttii myös pitää silmät auki Valenssin Facebook-ryhmässä, johon hajonneet vanhat huutelevat tasaisen tappavaan tahtiin seuraa Caioon. Caioon tutustutte jo torstaina, sillä se toimii fuksikisojen virallisena jatkopaikkana.

 

Valenssilla on myös muuta toimintaa, kuin keskiketterän nauttiminen. Me järjestämme mm. videoöitä ja peli-iltoja, jossa porukalla voi pelata lemppari lautapelejä. Liikuntavuorot alkavat ensi viikolla, joiden ajat voitte tarkistaa nettisivuilta. Ainakin näillä näppäimillä molemmilla vuoroilla pelataan sählyä, mutta optio muihinkin lajeihin pidetään, esim. koko viime talvi pelattiin keskiviikon vuorolla lentopalloa.

 

Toivottavasti viihdytte kemialla ja olette aktiivisa fukseja! Fuksivuosi on yksi hienoimmista asioista elämässä, jota muistellaan lämmöllä myöhemmin!

 

Moikataan, kun tavataan!

 

-JJ

Osta haalarimerkkejä!

Haalarimerkit alkaen 1,5e

Sosiaalinen media

valenssidiscord

valenssi instagram

facebook

IRC-kanava: #valenssi @ IRCNet

Sähköpostilistalle liittyminen tai poistuminen

Yhteistyössä

Kävijätilastoja

Tänään 15

Eilen 29

Tällä viikolla 103

Tässä kuussa 1097

Viimeisen vartin aikana sivuilla on käynyt 12 vierasta ja ei rekisteröityneitä käyttäjiä

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjautuminen