Tulevat tapahtumat

Valenssin timanttinen taival yliopiston sählysarjassa

sahly

Ennakkotunnelmat

Valenssi osallistuu tänäkin vuonna Yliopiston sählyn B-sarjaan. Tavoitteena jalkapallossa menestymisen myötä vähintään playoff-paikka, eli neljän parhaan sakki. Tiukka tavoite, mutta tiukka on Valenssikin. Seuraa unelmien särkymistä Valenssin sivuilta!

Tuomari
11-8 SIK LAMPAAT – PAKARAT                            ti 20.11. 16.00 LM 3 BLANKO
7-7 BLANKO – ARKKARIT                            ti 20.11. 16.30 LM 3 SIK LAMPAAT
10-8 TIIMA – VALENSSI                               ke 21.11. 16.00 LM 3 YMP[spoiler element="button" title="Lue otteluraportti"]

21.11 Tiima - Valenssi 10-8

Ensimmäinen ottelu pelattiin siis keskiviikkoiltana historioitsijoita vastaan. Paikalle oli saapunut hurjat viisi (5) pelaajaa: Meiki, Turbo, Mikko, Toni ja Perttu. Ottelu vaikutti siis jo alkuasetelmissaan vaikealta, vastustajalla vaihtopelaajia oli kuitenkin reilun kentällisen verran.

Ottelu alkoi kuitenkin hyvin Turbon kurkoillessa. Emmie niitä maaleja muista, mutta koko joukkue puolusti kurinalaisesti ja muutenkin vaikutti, että vastustaja ei ollut ihan kunnolla valmistautunut peliin. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne olikin kutkuttavasti 3-3.

Toisen puoliaika menikin taisteluksi kelloa vastaan. Tiima sai heti puoliajan alkuun pari häkkiä, ehkäpä syynä oli meidän vähän turhan suuri into lähteä porukalla hyökkäämään ja vastahyökkäyksista vastustaja lateli sitten maaleja.

Vielä toisen puoliajan loppuun kävin rokottamassa loppunumeroiksi 10-8 vastustajalle. Eipä siinä, mukavan tasainen ja sopivan "pehmeä" peli, kiitos tuomarin, joka otti hyvin pois korkeita mailoja ja saattoi se minullekkin muutaman kerran sanoa liian kovasta pelaamisesta.

Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

-JJ

[/spoiler]7-12 YMP-MAASEUDUN TULEVAISUUS    ke 21.11. 16.30 LM 3 TIIMA
3-14 KUKISTI - SYNTAKSIS                          to 22.11. 16.00 LM 3 PAKARAT
16-9 TIIMA - PAKARAT                                   to 22.11. 16.30 LM 3 KUKISTI

9-4 YMP - VALENSSI                                      ti 27.11. 16.00 LM 3 ARKKARIT[spoiler element="button" title="Lue otteluraportti"]

YMP- Valenssi 27.11 klo 16.00

Toiseen otteluun lähtökohdat oli hieman paremmat kuin edelliseen, saimmehan kuitenkin haalittua paikalle jopa kaksi vaihtomiestä! Vaihtuvuus näissä peleissä on melko suuri, tällä kertaa liekkeihin iskettiin "uusina" miehinä Hapi ja Miikka ja ensimmäistä peliään pelannut Jussi.

Tällä kertaa ei edes kyseiset herrat auttanut meitä voittoon. Edelliseen peliin verrattuna YMP pelasi paljon kovempaa, jotkut voisivat jopa kuvailla sikaillen, kuin mitä edellisen pelin vastustaja. Tänä vuonna meidän sählyvuorolla on ollut entistä vähemmän toisen päälle ajoja ja huitomista ja ehkä tottumattomuus tämmöiseen pelitapaan oli myrkkyä meille.

Peli oli kokoajan kaverin hallinnassa. Emme kuitenkaan missään vaiheessa päästänyt kaveria kovin kauas karuun, mutta loppupeleissä vastustaja oli selvästi parempi kuin me. Ehkä pistetili aukeaa seuraavassa pelissä, kattellaan. Pelin selviin onnistujiin voi ehdottomasti lukea Miikkan, joka romuluisena pakkina toi tasapainoa meidän peliin, mutta oikeastaan koko muu joukkue oli hieman kuutamolla. Josko seuraavassa pelissä saataisiin muutama vahvistus vielä, niin voimme haastaa kenet tahansa!

-JJ

Maalinteosta Valenssin puolesta vastasi JJ kahdella maalillaan sekä Hapi ja Toni kumpikin yhdellä maalilla. Miikkakin raapi myös yhden maalin suoraan aloituksesta. Kaikkien yllätykseksi Ari jäi täysin ilman pisteitä tässä pelissä. Ehkä siinä on syy Valenssin tappioon?

[/spoiler]8-10 SIK LAMPAAT - ARKKARIT              ti 27.11. 16.30 LM 3  VALENSSI
11-12 BLANKO-MAASEUDUN TULEVAISUUS   ke 28.11. 16.00 LM 3 PAKARAT
10-10 KUKISTI - PAKARAT                                      ke 28.11. 16.30 LM 3 MAASEUD. TULEV.
15-13 TIIMA – SIK LAMPAAT                                   to 29.11. 16.00 LM 3 SYNTAKSIS
4-5 SYNTAKSIS – YMP                                             to 29.11. 16.30 LM 3 SIK LAMPAAT

6-9 ARKKARIT-MAASEUD. TULEVAISUUS           ti 4.12. 16.30 LM 1 BLANKO
20-0 (Luov.) KUKISTI – SIK LAMPAAT                   ti 4.12. 16.00 LM 2 SYNTAKSIS
8-7 SYNTAKSIS – PAKARAT                                ti 4.12. 16.30 LM 2 KUKISTI

5-14 TIIMA-MAASEUDUN TULEVAISUUS              ti 11.12. 16.00 LM 2 ARKKARIT
6-4 YMP – ARKKARIT                                           ti 11.12. 16.30 LM 2 TIIMA
11-12 VALENSSI – KUKISTI                                   ti 11.12. 16.00 LM 3 SYNTAKSIS[spoiler element="button" title="Lue otteluraportti"]

Valenssi - Kukisti 11.12. klo 16.00

Tiukka matsi, ei mahda mitään. Karvas pettymys niin pelaajille, valmennusjohdolle kuin faneillekin. Pelaamassa oli Hapi, Miikka, Mikko ja Turbo, eli ilman vaihtomiehiä piti mennä. Eipä sillä, vastustajallakin oli vain yksi vaihtomies. Ei taidettu johtaa kertaakaan ottelun aikana. Ensimmäinen puoliaika maaleja heitettiin vuoronperään, allekirjoittanut oli poikkeuksellisesti liekeissä ja heitti jo ensimmäisellä puoliajalla 3 häkkiä, mutta siltikin onnistui heittämään pari kertaa tyhjästä maalista ohi. Turbo ja Miikka maalasi kumpikin yhden. Tauolle mentiin 5-6 tappioasemassa.

Toinen puoliaika mentiin tasaisissa merkeissä, tosin pari päästettiin helposti, jolloin Kukistin johtoasema repesi kolmen maalin mittaiseksi vielä 3 minuuttia ennen päätössummeria. Allekirjoittanut oli edelleen liekeissä ja kavensi päivän viidennellä osumallaan viimeisellä minuutilla tilanteeksi 11-12. Tasoitusta tarjottiin Valenssille kultalautasella, kun 10 sekuntia ennen loppua Hapi pääsi vielä yksin läpiajoon maalissa ollutta puolustajaa vastaan, mutta ei saanut mitään suoraan puolustajan jalkoihin jäänyttä vetoa kummempaa aikaiseksi. Vittu! Valenssin fanikatsomossa osoitettiin jo mieltä joukkueen esityksiä vastaan. Ykkössentteri Turbo on ollut parin pelin ajan pimennossa ja pelikirja ei toimi. Seurajohto antoikin ymmärtää, että mikäli joukkueen kurssi ei pian muutu, saa valmennusjohto alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Myös joukkueen tähtipelaajan, Karin jatkuvat poissaolot ihmetyttävät fanikatsomoa.

Maalit: Hapi 5, Miikka 3, Turbo 3.

-Hapi
[/spoiler]10-5 SYNTAKSIS – BLANKO                                   ti 11.12. 16.30 LM 3 VALENSSI
12-3 YMP – TIIMA                                                        ke 12.12 16.00 LM 3 MAASEUD. TULEV.
6-17 VALENSSI-MAASEUD. TULEVAISUUS      ke 12.12. 16.30 LM 3 YMP[spoiler element="button" title="Lue otteluraportti"]

Valenssi - Maaseudun Tulevaisuus 12.12. klo 16.30

Joo. Ottelun lähtökohdat olivat hyvät, sillä ilman Miikan tarkkaavaisuutta koko peli olisi jäänyt koko joukkueelta huomaamatta. Pikaisella soittokierroksella pari tuntia ennen peliä saatiin viiden hengen joukkue kasaan. Hapi, Turbo, Juha, Miikka ja Päivi. Samalla vahvuudella oli myös vierasjoukkue matkassa. Tässä vaiheessa hoksattiin, että Turbo unohti Valenssin pelipaidat kotiin ja Hapilta puuttui maila. Ottelu aloitettiin suorastaan hyvin, vaikka YMPiltä jouduttiinkin liivejä lainaamaan. Pitkään mentiin ilman osumia ja ensimmäisen taka-iskun jälkeen Miikka onnistui vielä tasoittamaankin tilanteeksi 1-1 heti aloituksesta. Tasoissa mentiin taas pari minuuttia ennen kuin repesi. Maaleja tuli omiin jatkuvalla syötöllä. Edellisen päivän peli ja huono valmistautuminen painoivat jaloissa, mikä näkyi huonona puolustuspelaamisena ja hyvien vetopaikkojen vähyytenä. Vastustajan puolustus pysyi varhaisteinin tiukkana. Tauolle mentiin 4-7 tappioasemassa, mikä ei vielä ollenkaan toivoton tilanne ollut.

Toivottomuus alkoi kuitenkin heti toisella puoliajalla. Minuutin pelin jälkeen tilanne oli jo 4-9, eikä se tästä enää yhtään paremmaksi muuttunut. Pallo oli jatkuvasti repussa, eikä kaksi Valenssin iskemää maalia paljon enää lohduttanut. Lopputulokseksi tuli Valenssin historian kenties rumin tappio, 6-17. Tähän asti uskollinen fanikatsomo tyhjeni 11-4 tilanteessa. Joulutauolla täytyy vetää kunnolla kinkkua, jotta peli lähtisi tästä uusiin uomiin, muuten kyyti on kylmää keväälläkin.

Maalit: Turbo 3, Miikka 1.

-Hapi

[/spoiler]13-10 BLANKO – VALENSSI                                    ti 22.1.    16.00     LM 3    SIK LAMPAAT[spoiler element="button" title="Lue otteluraportti"]

Jepulis, päivän peliin lähdettiin isoimmalla porukalla tälle kaudella. Paikalla oli perusjanttereiden lisäksi myös Maarit, joka toi vaarallisuutta muuten laiskaan hyökkäyskalustoon. Blanko tiedettiin edelliseltä vuodelta vaikeaksi vastukseksi ja semmoinenhan se olikin. Peli oli kokoajan heidän hallussaan ja meidän peli taas sekaisin kuin mikä. Tuomaria ei ollut, joten peli oli melko leppoista.

Pelin suurin onnistuja oli Miikka kolmella maalilla ja kovalla puolustus pelillä. Myös Mikko esiintyi edukseen avaamalla kauden maalisarakkeen harvinaisen hyvin rakennetun hyökkäyksen päätteeksi.

Maaleja tekivät siis Miikka 3, Hapi 2, Juha 2, Turbo, Mikko ja Maarit kumpainenkin yhden.

Paska rapo, olisi pitänyt kirjoittaa eilen.

-JJ

PS. EI OLLA VIIMEISIÄ, KOSKA SIK LAMPAAT LUOVUTTI. Jes

[/spoiler]
13-10 SIK LAMPAAT – SYNTAKSIS                         ti 22.1.    16.30     LM 3    BLANKO
15-5 PAKARAT – ARKKARIT                                  to 24.1.    16.00     LM 3    KUKISTI
10-6 MAASEUD. TULEVAISUUS-KUKISTI              to 24.1.    16.30     LM 3    ARKKARIT
11-5 YMP – KUKISTI                                             ti 29.1.    16.00     LM 3    TIIMA
14-10 BLANKO – TIIMA                                           ti 29.1.    16.30     LM 3    YMP
13-7 ARKKARIT  - VALENSSI                                ke 30.1.     16.00    LM 3    MAASEUD. TULEV.[spoiler element="button" title="Lue otteluraportti"]

Ei tule voittoa vaikka olisi haalaribileiden jälkeisessä krapulassa ja pari fuksiakin mukana. Toivotonta.
[/spoiler]5-7 MAASEUDUN TULEV.-SYNTAKSIS                ke 30.1.     16.30    LM 3    VALENSSI

TIIMA – KUKISTI                                           ti 5.2.         16.00    LM 3    SYNTAKSIS
ARK – SYNTAKSIS                                        ti 5.2.         16.30    LM 3    TIIMA
BLANKO – YMP                                            ke 6.2.     16.00    LM 3    PAKARAT
15-8 PAKARAT – VALENSSI                                 ke 6.2.     16.30    LM 3    BLANKO[spoiler element="button" title="Lue otteluraportti"]

Eihän tästä vittuakaan tule...
[/spoiler]MAAS. TULEVAISUUS – PAKARAT               to 7.2.         16.00    LM 3    KUKISTI
ARK – KUKISTI                                             to 7.2.         16.30    LM 3    MAASEUD. TULEV.
PAKARAT – BLANKO                                    ke 13.2.     16.00    LM 3    ARK
ARK – TIIMA                                                 ke 13.2.     16.30    LM 3    PAKARAT
TIIMA – SYNTAKSIS                                     to 14.2.     16.00    LM 3    YMP
PAKARAT – YMP                                          to 14.2.     16.30    LM 3    TIIMA
BLANKO – KUKISTI                                       ti 19.2.     16.00    LM 3    VALENSSI
3-16 VALENSSI –SYNTAKSIS                               ti 19.2.     16.30    LM 3    BLANKO[spoiler element="button" title="Lue otteluraportti"]

Ei tullut voittoa vaikka Hapi ja Turbo pelas kahdestaan Syntaksista vastaan ja heitettiin toiseen erään vahvistukseksi tullut biologi pää edellä seinään ja sitä kautta OYSsiin. Noh, saatiinpa varmistettua pistepörssin kärki oikeaksi.
[/spoiler]

Joukkueen sisäinen pistepörssi

Hox: Pistepörssi ei sisällä ensimmäisen ottelun maaleja, koska kukaan ei ottanut niitä ylös. Lisäksi Turbo olisi muuten liian kovassa johdossa.