Tulevat tapahtumat

Ne valmistuivat sittenkin, Valenssin uudet nettisivut!


happyChemistValenssin uudet nettisivut ovat viimein julkaisukunnossa, joskin osa sivuista kaipaa vielä hieman sisältöä. Kuten varmasti huomaat, on sivuilla on paljon uutta enemmän tai vähemmän, yleensä vähemmän hyödyllistä. Tärkein muutos kuitenkin on uusien sivujen huomattavasti helpompi ja nopeampi päivitettävyys, joten kynnyksen sivujen pitämiseen ajan tasalla ainakin pitäisi olla matala. Myös sähköisen tenttiarkiston rakentaminen on aloitettu ja tämä julkaistaneen ennen lukuvuoden alkua.


Voit nyt tilata Valenssin tapahtumakalenterin päivittymään Google-kalenteriisi automaattisesti. Tähän on ohjeet kalenterisivulla.

Suurimman työn sivujen eteen teki Hapi, joskin korvaamattomana apuna toimi lukuisia ihmisiä. Graafisesta ulkoasusta saa kiittää Valenssin grafiikkatiimiä (Hapi, Tuulia, Hanna), sivujen bannerista Tapiota, sekä muutaman ylitsepääsemättömän ongelman ratkaisemisessa Timoa. Tämän lisäksi pienempänä apuna on ollut lukemattomia ihmisiä. Kiitokset heille kaikille.

Mikäli jotain ongelmia sivuilla huomaat, ilmoitathan niistä vaikkapa oheisessa mölylootassa tai Harrille henkilökohtaisesti.

Haalarimerkit alkaen 1,5e

facebook

IRC-kanava: #valenssi @ IRCNet

Sähköpostilistalle liittyminen tai poistuminen

Kävijätilastoja

Tänään 2

Eilen 25

Tällä viikolla 114

Tässä kuussa 233

Viimeisen vartin aikana sivuilla on käynyt 15 vierasta ja ei rekisteröityneitä käyttäjiä

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjautuminen