Tulevat tapahtumat

Loimuavaa joulua sinulle, kemisti!

Vuosi 2017 alkaa olla lopuillaan ja on aika suunnata katse kohti uutta vuotta. Tuopa vuosi 2018 mukanaan sitten huippuja harjoittelumahdollisuuksia, kiinnostavia kesätöitä tai täydellisen gradupaikan, kannattaa niihin kaikkiin valmistautua ajoissa.

Loimussa myös opiskelijajäsenet ovat oikeutettuja kaikkiin liiton tarjoamiin palveluihin. Näihin kuuluvat esimerkiksi urapalvelut, joita kannattaa hyödyntää, kun ensimmäinen kesätyöpaikka tai valmistuminen alkaa häämöttää. Kun työnhaun aloittaminen alkaa tuntua ajankohtaiselta, mutta kiinnostavaa paikkaa ei ole vielä kiikarissa, Loimun somekanavista voi löytyä apua. Työ- ja harjoittelupaikkoja listataan niin LinkedIn-, Facebook- kuin Twitter-sivuillekin. Lisäksi työpaikkoja löytyy Duunitorista ja Monsterista yhteistyösivuiltamme.

Loimun urapalveluihin kuuluvat CV:n, työhakemuksen ja LinkedIn profiilin kommentointipalvelut. Loimun jäsenenä voit luetuttaa työnhakupaperisi ja saada niistä asiantuntijan kommentit sekä suomeksi että englanniksi. Sisältö ja kieliasu on aina hyvä tarkistuttaa jos ei ammattilaisella, niin ainakin kaverin toimesta ennen dokumenttien toimittamista.

Kun työnhakupaperit ovat kunnossa ja kutsu käy työhaastatteluun, ehkä kuumottavimpia kysymyksiä on varmasti se, kuinka paljon sinulle tulisi maksaa. Tätä varten Loimun nettisivuilta löytyy ajantasainen, palkkatutkimuksiin ja soveltuvien liittojen palkkasuosituksiin perustuva keskimääräinen suosituspalkka. Tämä liiton suosittelema palkka on helppo kertoa potentiaaliselle työnantajalle kysyttäessä.

Kun unelmien harjoittelu- tai gradupaikka on jo työsopimuksen allekirjoittamista vaille takataskussa, on vielä mahdollista saada sopimuksesta asiantuntijakommentit. Sopimuksen saa aina pyytää kotiin ja ”nukkua yön yli”. Mikäli sopimuksen sisältö mietityttää, ohjeita hyvän työsopimuksen tekoon löytyy Loimun nettisivuilta tai työsopimuksensa voi lähettää Loimun juristien tarkastettavaksi ennen allekirjoitusta.

Satunnaiseen työttömyyskauteen kannattaa kaiken varalta valmistautua liittymällä työttömyyskassaan. Ansiosidonnaisen työttömyyskorvauksen saadakseen on kartutettava työssäoloehto täyteen. Se täyttyy, kun viikkoon on kertynyt vähintään 18 työtuntia 26 viikon ajan. Näin ollen työssäoloehdon saa kerrytettyä jo parin kolmen kesän kesätöillä.

Ennen kuin uusi vuosi uusine tuulineen pääsee vauhtiin, muistetaan levätä ja nauttia joulusta! Siispä hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta teille kaikille!

 LOIMU logo slogan cmyk 1Loimuavin terveisin,

Annastiina Rytkönen

Kampuspromoottori

Loimu ry

Osta haalarimerkkejä!

Haalarimerkit alkaen 1,5e

Sosiaalinen media

valenssidiscord

valenssi instagram

facebook

IRC-kanava: #valenssi @ IRCNet

Sähköpostilistalle liittyminen tai poistuminen

Yhteistyössä

Kävijätilastoja

Tänään 11

Eilen 36

Tällä viikolla 205

Tässä kuussa 1161

Viimeisen vartin aikana sivuilla on käynyt 4 vierasta ja ei rekisteröityneitä käyttäjiä

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjautuminen