Tulevat tapahtumat

Tervehdys fukseille: OLuT yhdistää

Tervehdys, fuksi vuosimallia 2017!

Tämän olet varmaan muutaman kerran jo kuullutkin, mutta kerran vielä: onnittelut opiskelupaikastasi! Syksyllä alkaa uusi ja jännä luku elämässäsi, ja haluan toivottaa sinut tervetulleeksi opiskelijaelämään ja sitä myötä mukaan Oulun Luonnontieteilijöiden toimintaan.

Oulun Luonnontieteilijät ry eli tuttavallisemmin ja hupaisammin OLuT on kattojärjestö luonnontieteiden opiskelijoiden ainejärjestöille. OLuT:n jäsenkiltoja on seitsemän – Valenssin lisäksi on Atlas maantieteilijöille, Blanko tietojenkäsittelytieteilijöille, Histoni biokemisteille, Nikoli geologeille, Sigma matemaatikoille sekä fyysikoille ja Syntaksis biologeille. Liittymällä Valenssiin olet siis kätevästi myös OLuT:n jäsen ilman sen kummempia ylimääräisiä kikkailuja.

Tehtävämme on toimia yhdyssiteenä näiden eri alojen opiskelijoiden välillä ja edistää yhteenkuuluvuutta sekä huolehtia luonnontieteiden opiskelijoiden hyvinvoinnista ja edunvalvonnasta. Tehtävät ovat siis paljolti samoja kuin jäsenkilloillakin, porukka vain on isompi ja kirjavampi. Jokaisella jäsenkillalla on myös omat edustajansa OLuT:n hallituksessa. Valenssin OLuT-vastaava, Joel Sipilä, tulee varmasti ainakin tutuksi syksyllä.

Lukukauden alussa järjestämme useammankin fukseille suunnatun tapahtuman, joten tylsää ei tule olemaan: Fuksikisoissa 5.9. sekä Fuksisuunnistuksessa 12.9. pääset leikkimielisesti kisaamaan porukalla ja Fuksisitseillä 4.10. pääset tutustumaan sitseihin, noihin akateemisiin pöytäjuhliin omine sääntöineen ja tapoineen.

Monenmoista muutakin jännää on toki luvassa esimerkiksi futisturnauksen, ekskursion ja alumni-illan muodossa – unohtamatta perinteistä luonnontieteilijöiden jouluristeilyä, jonne järjestämme kyydityksen. Fuksivuoden ajaksi saat itsellesi myös fuksipassin, johon saa kerättyä pisteitä käymällä tapahtumissa ja olemalla aktiivinen. Ahkerimmin fuksipassiin nimmareita keränneet palkitaan vappuna, minkä lisäksi Vuoden fuksi saa luonnollisesti runsain mitoin mainetta ja kunniaa.

OLuT Wappupiknik 2017Kuvassa wapusta selvinneet luonnontieteilijät wappupiknikillä

Ota kaikki ilo irti fuksivuodestasi, ole aktiivinen ja nauti siitä, että kaikki on uutta ja vierasta. Pidä mielessäsi, että opiskelijaelämä on opintojen lisäksi myös uusien ystävien löytämistä ja hauskanpitoa!

PS. Meihin voi tutustua nettisivuillamme (www.olut-ry.fi), Facebookissa (www.facebook.com/OLuT.ry) ja Instagramissa (www.instagram.com/olut.ry/).

 

Toni Sandvik

Puheenjohtaja

Oulun Luonnontieteilijät ry

Osta haalarimerkkejä!

Haalarimerkit alkaen 1,5e

Sosiaalinen media

valenssidiscord

valenssi instagram

facebook

IRC-kanava: #valenssi @ IRCNet

Sähköpostilistalle liittyminen tai poistuminen

Yhteistyössä

Kävijätilastoja

Tänään 39

Eilen 70

Tällä viikolla 265

Tässä kuussa 433

Viimeisen vartin aikana sivuilla on käynyt 10 vierasta ja ei rekisteröityneitä käyttäjiä

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjautuminen