Tulevat tapahtumat

Valenssin rosoinen taival Yliopiston jalkapallosarjassa 2012, otteluraportit ja -ennakot

17.9. Valenssi-Prose  0-7

Peli alkoi norssin kentällä varsin sateisessa kelissä, mutta sitäkin virkeämmällä mielellä. Pelaajia oli sopivassa määrin ja henki korkealla. Prosen tiedettiin omaavan huippupelaajia, mutta Valenssi on aina ollut parhaimmillaan altavastaajana.

Peli alkoikin ketään yllättämättä Prosen hallinnalla. Saattoivat he paukuttaakin ensimmäisen kymmenen minuutin aikana pari maalia meikin ollessa maalissa ja Valenssilla oli vaikeuksia päästä edes keskirajan yli. Puoliajan edetessä saimme kuitenkin hieman jopa pelistä kiinni, Prosen kuitenkin selvästi halliten. Ensimmäinen puoliaika päättyikin Prosen johtaessa 4(5?)-0.

Toisella puoliajalla meininki jatkui samanlaisena. Prose piti palloa ja sai aikaan hallittuja ja hienoja hyökkäyksiä. Puolessa välissä puoliaikaa meiki sai tarpeeksi maalivahdin hommista ja Hapi meni maaliin, aivan samoin kuin ensimmäiselläkin puoliajalla. Ja voi veljet minkälainen vaihto olikaan! Hapi esitti torjuntoja, jotka varmasti näkyvät tämän illan urheiluruudussa, aivan tajuton kaveri!

Loppunumerot taisivat olla 7-0. Hapia saamme kiittää numeroitten pysymisestä yksinumeroisina. Mutta hei tyypit, ei huono peli ollenkaan, huomenna lähdetään selvästi ennakkosuosikkina peliin. :D No ei ehkä.

-JJ

18.9. Valenssi-CSE/CIE

Ennakko:

Kukaan ei tiedä, mitä kätkeytyy mystisen kirjainyhdistelmän CSE/CIE taakse. Teekkareita? Vaiko vaihtareita? HUMANISTEJA???? Tämä tekee otteluun valmistautumisesta huomattavasti hankalampaa. Joka tapauksessa tämä mystinen joukkue hävisi lääkiksen OLPille 13-0. Tämä huomioon ottaen luvassa voi olla lohkovaiheen ainut ottelu, jossa urhealla Valenssin joukkueella on hyvät mahdollisuudet maalin tekoon. Sään pitäisi ainakin suosia huomista peliä paremmin, joten peliin lähdetään keskinkertaisesti valmistautuneena ja hymyssä suin.

-Hapi

Peliraportti: 18.9 Valenssi-CSE/CIE 3-0

Maalintekijät: 2*Juha, Purppura Dynamo

Hapi kertoi varmana tietona Kopilla, että vastassa olisi Otit:n porukkaa. Mieleni oli hieman maassa, ovathan he aiheuttaneet kauhua keskiviikon sählyvuorolla, ollen muutakin kuin mitä mielikuva antaisi ymmärtää. Eivät hikisiä nörttejä, vaan oikeita teekkareita! Pelonsekaisin tuntein siirryinkin hieman etuajassa Norssin kentälle jännittämään ja huomasin, että Otithan pelaa toisessa lohkossa. HELPOTUS!

Jaarittelut sikseen ja siirrytään itse pelin analysointiin... Vastassa oli siis vaihtareista suurimmaksi osaksi koostuva porukka. Onko siellä entisiä Brasilian liigan mestareita? Kovaa luutivia skotteja? Peliin valmistauduttiin yllättävän hyvin, sovittiin jopa, että osa porukasta puolustaa ja osa hyökkää. Miikka käytti pelisilmäänsä hyödyksi kuin Sir Alex konsanaan ja määräsi pelaajat pelipaikoilleen. Eilisestä poiketen saimme mukaan myös Karban ja Purppuran Dynamon.

Peli alkoi melko varovaisesti, meidän jopa, uskokaa tai älkää, halliten. Ensimmäisen maalikin saatiin aikaan, kun meiki nousi röyhkeästi topparin paikalta vähintään Usain Boltin satasen maailmanennätys aikaa uhaten ja Purppura Dynamo näki paikan laittaa syötön meikille moken kainalon alta ja meikillä oli helppo työ siirtää pallo börsään. Loppu puoliaika menikin hieman potkiskellessa, olimme ehkä hieman hämillään johtoasemasta. Ehkä parhaiten jäi mieleen ovelasti maalinnurkalle pelattu vapaapotku, josta Ari ohjasi hiuksenhienosti yli.

Toisella puoliajalla kaveri alkoi painostamaan, mutta huikeasti pelannut Hapi aka Musta hämähäkki hoiti kaikki tilanteet ilmiömäisesti. Alakerrassa luutivat kaikki hyvällä asenteella ja etenki meän joukkueen tyäret, Rosa ja Päivi, näyttivät vaihtareille, että mistä se kana päästää eritteitään.

Meiki teki toisenkin maalin jossain välissä, oiskohan Miikka laittanut läpi vai? Orkun labrassa päivällä haistellut höyryt aiheuttivat sen, etten kyllä muista kuollaksenikaan, minkälainen maali oli. Mutta seuraavan maalin muistan kyllä! Hapi otti jälleen kuolemaa halveksien kudin yläkulmasta kiinni ja katto, että perhana, meiki lähtee nousee. Valioliiga maalivahdin tavoin hän lähti naureskellen kikkaileen kentän läpi ja passasi millin tarkasti Purppuran Dynamon yksin läpi, josta hänen oli helppo viimeistellä illan viimeinen maali.

Pelistä ainakin henkilökohtaisesti jäi mieleen kaikkien hieno asenne ja Arin tarkka sihti. Tästä on hyvä jatkaa, eipähän olla lohkon viimeisiä.

-JJ

Peliraportti: 24.9 OLP-Valenssi 11-0

Meikä imi kuin seula, jee. Rosalta meni polvi ja multa leuka pois paikoiltaan. Oli kivaa. Eipä siitä tarvi paljoa enempää sanoa. Huomenna uusi peli ja uudet kuviot.

-JJ

Otteluennakko: 25.9. Ark-Valenssi

Tiukka viimeinen vääntö arkkareita vastaan. Voitolla sensaatiomaisesti pleijareihin, häviöllä talvilomalle. Sikäli mahdollisuudet ovat hyvät, että Hapi on vielä huomisen mahdollisesti sairastuvalla ja Arkkarit olivat pelanneet 1-1 lääkistä vastaan, joka siis nöyryytti Valenssia 13-0. Mahdollisuudet häviöön ovat rajattomat. Huhujen mukaan kuitenkin Hapi paranee huomiseksi ja hänellä on huomenna vaihteeksi hyvä päivä maalin suulla. Tämän lisäksi Dynamo tulee jälleen heittämään muutaman häkin vastustajan verkkoon, joten yllätyselementti on olemassa. METAX!

Lohko 2 (5joukk.)
7-0  FINANSSI – TEKNO UNITED to 13.9. 17.00 YA 2 YMP
6-2  YMP - KONE to 13.9. 17.50 YA 2 TEKNO UNITED
2-4  LOS GONZOS – TEKNO UNITED ma 17.9. 18.40 YA 1 PAKARAT (lohko 3)
7-1  FINANSSI –YMP ma 17.9. 18.40 YA 2 ARK (lohko 1)

Lohko 3 (5 joukk.)
2-1  PAKARAT–MAASEUDUN TULEV. to 13.9. 18.40 YA 1 PROSE (lohko 1)
2-3  SYN - TIIMA to 13.9. 18.40 YA 2 KONE (lohko 2)

Sarjan säännöt

Joukkueen koko: 6 + 1 pelaajaa kentällä (enint. 12/joukkue).  Kenttä ja maali ovat ”minikokoa”.
Paitsiosääntöä ei ole.  Peliaika 2 x 20 min. Törkeistä rikkomuksista 5 min. ulosajorangaistus.
Pelaaja saa edustaa sarjoissa vain yhtä joukkuetta.  Luovutuksesta joukkue suljetaan sarjasta. Joukkue ”kasassa”, jos pelaajia on vähintään 4.

A-sarjaan ilmoittautuneet OLP, FINANSSI ja PAKARAT ovat eri lohkoissa.
Lohkojen voittajat pelaavat A-sarjan ja kakkoset B-sarjan mestaruusturnauksen.

Sarja pelataan ONK:n (ya+lukio, Kaitoväylä 7) tekonurmikentillä 1 ja 2, joista kenttä 1 (YA 1) on vasen ja lähempänä Kaitoväylää.

Tuomaripulan takia ja myös tietenkin kustannussyistä jalkapallosarjojen tuomarointi alkusarjassa hoidetaan taas siten, että ottelulistaan merkityn joukkueen vastuulla on tuomarin järjestäminen ko. otteluun.  Jatkopeleihin liikuntasuunnittelija järjestää tuomarin. Tuomaroinnin laiminlyönti ottelussa johtaa yhden pisteen menetykseen sarjataulukossa.

Tuomaritehtävä osuu juuri ennen oman joukkueen ottelua tai välittömästi sen jälkeen.
Tuomarointi saattaa olla myös muun kuin oman lohkon peleissä. Tuomarilla ei tarvitse olla tuomarikorttia.  Tuomarin tärkein tehtävä on pitää peli siistinä ja turvallisena.

MUISTAKAA FAIR PLAY!!!

PAITSIOSÄÄNTÖÄ EI OLE.

VAIHDOT MUUTEN ”LENNOSTA”, MUTTA MAALIVAHDIN SAA VAIHTAA VAIN
PELIKATKON AIKANA JA SIITÄ PITÄÄ ILMOITTAA TUOMARILLE.

TÖRKEISTÄ RIKKOMUKSISTA TUOMARI VOI ANTAA SUORAAN 5 MIN. ULOSAJORANGAISTUKSEN.

MAALIPOTKUA EI SAA POTKAISTA KESKIVIIVAN YLI, ELLEI PALLO OSU KENTTÄÄN TAI JOHONKIN PELAAJAAN ENNEN KESKIVIIVAA.
MIKÄLI MAALIPOTKU MENEE SUORAAN KESKIVIIVAN YLI, VASTAPUOLI JATKAA PELIÄ KESKIRAJALTA EPÄSUORALLA VAPAAPOTKULLA.

MAALIVAHTI VANGITTUAAN PALLON KÄSIINSÄ EI MYÖSKÄÄN SAA HEITTÄÄ TAI POTKAISTA PALLOA SUORAAN YLI KESKIVIIVAN.

MAALIVAHTI EI SAA OTTAA PALAUTUSPALLOA KÄSIIN.  NÄIN KÄYDESSÄ VASTAPUOLI SAA EPÄSUORAN VAPAAPOTKUN.

Luovutuksesta joukkue suljetaan sarjasta.  Joukkue on kasassa, kun kentällä on väh. neljä (4) pelaajaa.  Ilmoitelkaa allekirjoittaneelle luovutuksista mahdollisimman pian.

Tässä kuussa 713

Viimeisen vartin aikana sivuilla on käynyt 18 vierasta ja ei rekisteröityneitä käyttäjiä